top of page
Buscar
  • Foto del escritorMireee Olmos Picanyol

SNEAKERS VEGANES?

En col·laboració amb Sean Wotherspoon, Munic Sports llancem unes sabatilles lliures d'elements animals


La icònica silueta unisex "Massana" ha estat reimaginada per Sean Wotherspoon –un dels fundadors de la botiga de tennis vintage Round Two i un dels col·leccionistes i dissenyadors de calçat més prominents de l'actualitat– amb el propòsit d'acabar amb les deixalles plàstiques i eliminar l'ús d'elements d'origen animal.






El resultat ha estat la reimaginació completa d'aquest model –reconsiderant la seva construcció de principi a fi– per a donar vida als SUPEREARTG Massana, unes vambes 100% veganes. Els SUPEREARTH són una iniciativa que pretén contribuir a la reducció de deixalles materials en la manufactura de calçat, disminuint el desaprofitament mitjançant processos eficients de patronatge i la utilització de materials reciclats.


“Les persones saben que sóc vegà, és part de qui sóc. El meu estil de vida és fonamental en tots els meus projectes i manera de viure. Per a Munic va ser una increïble idea incorporar materials vegans a Massana”, va explicar Wotherspoon en parlar del model decorat per motius florals dibuixats per ell mateix que emergeixen del calçat mitjançant fils de colors brodats.


La part superior dels SUPEREARTH està elaborada amb 100% polièster reciclat i la seva sola incorpora el material OrthoLite que ha estat recobert amb suro, un dels materials renovables més amigables amb el planeta. La part exterior d'aquesta última està feta amb cautxú natural –una mescla de 10% cautxú residual i 90% cautxú provinent d'una font sostenible.




6 visualizaciones0 comentarios

Comentários


bottom of page