top of page
Buscar
  • Foto del escritorMireee Olmos Picanyol

6 FORMES SENZILLES DE PROLONGAR LA VIDA DE LES TEVES SABATILLES DE RUNNING

Prolongant la vida de les sabatilles estàs aconseguint reciclar i per tant ajudar al planeta.

 

1. ESTABLEIX UN VINCLE AMB EL TEU EQUIPAMENT

"No són només sabatilles", afirma Munich, que porta tota la seva vida corrent i que es va iniciar fa poc en el coaching. "Són part de la meva sessió de running". Adoptar aquesta mentalitat és clau: deixa de veure el teu equipament com un objecte i pensa més aviat que sou un equip.


2. CORRE AMB LES SABATILLES ADEQUADES PER A CADA ACTIVITAT

Per a treure el màxim partit a les teves sabatilles i a les teves sessions, pregunta't "per què" abans de comprar. Correràs per la naturalesa? Les sabatilles de trail resistiran millor les roques i diferents tipus de terreny. Si faràs quilòmetres sobre l'asfalt o la cinta, unes sabatilles per a asfalt amb amortiment recuperaran millor la forma. En altres paraules, no usis la forquilla si menjaràs sopa.


​3. UTILITZA LES TEVES SABATILLES NOMÉS PER A FER RUNNING

Les teves sabatilles de running peguen amb tot? Segur que sí, però tingues en compte que cada vegada que te les poses, encara que sigui només per a fer un volt, els estàs sumant quilòmetres.





4. DESLLIGA ELS CORDONS

Quan hem dit que els consells eren senzills, no mentíem. Fins i tot prendre's uns segons després de cada entrenament per a deslligar-se els cordons pot canviar la vida de les teves sabatilles de running a llarg termini.


5. ENRECORDA'T D'AIXUGAR-LOS

La humitat que passa desapercebuda pot escurçar considerablement la vida útil d'unes sabatilles. "Els bacteris proliferen aquí. Tingues en compte que sues i que, quan corres, trepitges rierols i tolls", explica el Coach Bennett. "Una de les raons per les quals les sabatilles no arriben als 500 o 600 quilòmetres no és que perdin funcionalitat, amortiment o reactivitat, sinó per la seva mala olor".


6. RECONEIX QUAN ARRIBA EL MOMENT DE JUBILAR LES TEVES SABATILLES

"L'objectiu no és allargar la vida útil de les teves sabatilles per sempre, sinó prolongar-la per a utilitzar-les durant el temps en què haurien d'usar-se", explica el Coach Bennett. "No pretenem portar unes sabatilles trencades del més enllà".


9 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Commenti


bottom of page