top of page
Buscar
  • Foto del escritorMireee Olmos Picanyol

11è PARTIT CONTRA LA POBRESA ORGANITZAT PER MUNICH

Una gran quantitat d'estrelles del futbol sala així com el llegendari ex àrbitre Ramón Emilio han confirmat la seva participació en el 11è Partit Contra la Pobresa que dóna suport a la UEFA i que se celebrarà al Palau Blaugrana

(Barcelona) el 4 de desembre.



Ramón Carosini, Paulo Roberto, KikeBoned i Javi Rodríguez es troben entre els ex jugadors que s'alinearan amb els ambaixadors del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD) Sergio Lozano I Bernat Povill, i amb Jesús Velasco , que ha dirigit nou dels deu anteriors Partits Contra la Pobresa. Dues terceres parts dels fons recaptats pel partit aniran destinats a ajudar als milions de persones desplaçades o afectades pel tifó Haiyán que va assolar Filipines el 8 de novembre del passat any.


El BSC Young Boys donarà el terç restant de la recaptació a la Fundació Laureus d'Espanya, part de LaureusSportforGoodFoundation, una organització caritativa que ofereix ajuda pràctica i econòmica a gairebé 150 projectes esportius a nivell nacional en 34 països de tot el món.


El Partit Contra la Pobresa d'enguany veurà a Ronaldo i Zidane, que tradicionalment s'han enfrontat al capdavant dels seus respectius equips, unint les seves forces en un mateix conjunt. Dues grans plantilles del passat i del present es mesuraran al 'BSC Young Boys i Amics', una mescla de ex jugadors i futbolistes actuals del club de Berna, que juga els seus partits al Palau Blaugrana.


El partit del Palau Blaugrana, que serà televisat a una audiència global, arrencarà a les 20.00 hora local. Les entrades, amb un preu entre 20 i 60 euros, estan disponibles en www.munichsports/tiquets o www.ticketblaugrana.com




11 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page