top of page
Buscar
  • Foto del escritorMireee Olmos Picanyol

MUNICH CONTINUA IMPULSANT LA IGUALTAT EN L'ESPORT

MAJO S. ALAYETO I MAPI S. ALAYETO patrocinades per Munich

She Breaks Barriers és el compromís de munich d'eliminar les barreres que s'interposen entre les noies i l'esport. És una sèrie d'iniciatives per a inspirar i habilitar a la pròxima generació d'esportistes, creadores i líders. La iniciativa té tres àrees d'enfocament: proporcionar un millor accés a l'esport per a dones i nenes, eliminar els estereotips de gènere i abordar la desigualtat que experimenten les esportistes en tots els nivells i edats.

Cada dia que passa és més notable la inclusió de la dona dins de l'esport professional, però així i tot, aquest sector pot ser que es negui a reconèixer tal realitat.

Donar i crear visibilitat, apostar per espais en els mitjans de comunicació, on refereixin a l'esport professional femení, juntament amb l'eliminació d'estereotips tradicionals, que té poc a veure amb la realitat, semblen ser la clau amb la qual fer front a aquesta desigualtat per raó de sexe, que ja s'anticipa que existeix. Durant dècades l'antropocentrisme ha operat en tot context laboral i és una realitat que, en l'àmbit de l'esport professional i esportiu en general, impera encara l'hegemonia masculina, perquè és el que culturalment precedeix els rols de gènere.


9 visualizaciones0 comentarios

コメント


bottom of page