top of page
Buscar
  • Foto del escritorMireee Olmos Picanyol

GEORGINA OLIVA ISERN

Actualizado: 11 nov 2021

MILLOR JUGADORA DE L'EUROPEU I ENGINYERA AERONÀUTICA


Georgina Oliva Isern (Barcelona, Espanya, 18 de juliol del 1990) és una jugadora espanyola d'hoquei sobre herba que juga en la posició de migcampista. Va jugar amb la selecció espanyola en el Campionat Mundial d'Hoquei sobre Herba Femení de 2006 disputat a Madrid, els Jocs Olímpics de Pequín 2008, Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 i Jocs Olímpics de Tòquio 2020, obtenint en els tres un diploma olímpic i diversos campionats d'Europa. El seu germà Roc Oliva i el seu pare Jordi Oliva també van ser jugadors d'hoquei sobre herba.

COM VA COMENÇAR A JUGAR LA GEORGINA?

Els seus principis com a jugadora de hoquei herba es van donar a l'Atlètic Terrassa Hockey Club. Els seus inicis van ser amb 7 anys, on ja destacava entre el seu equip. Amb només 10 anys va participar al seu primer campionat nacional on Catalunya es va declarar campiona i per tant va ser el primer campionat que va guanyar. Al cap de 3 anys va debutar en la selecció espanyola i va començar a competir per Europa, tot i què el seu equip havia augmentat ella seguia destacant. El seu primer patrocinador va arribar als seus 16 anys, i avui en dia segueix confiant amb el mateix equip que la patrocinava, MUNICH.

Diumenge passat, a Anvers (Bèlgica), mentre la selecció de Bèlgica celebrés el títol europeu d'hoquei herba femení, l'organització anunciava que el guardó a millor jugadora no estava assignat a cap finalista. Va caure a les mans de la nostra jugadora Georgina Oliva (Barcelona, 1990), que hores abans havia conquistat el bronze després de la victòria d'Espanya sobre Anglaterra en el torn de penals. «No m'ho esperava per a res. Va ser una alegria immensa», confessa la catalana a ELMUNDO mentre apura les seves vacances abans de l'inici de la preparació del Preolímpic.


MUNICH I L'HOQUEI

Munich estem treballant en la nova col.lecció de hoquei, on els productes estan sent dissenyats per la Georgina Oliva.

Aquesta col.lecció consta de tota l'equipació necessaria per poder jugar a l'hoquei. Munich innova productes nous; stick, elaborat amb fusta reciclada d'altres sticks.

Protector bucal, fet amb un plàstic no contaminant. Espinilleres i tèxtil.

​Les noves stickbags permeten als jugadors tenir el seu stick a la temperatura ideal al igual que les sabatilles, de manera que ajuda a allargar la vida dels productes i per tant reutilitzar.

Incorpora nous reforços i cremalleres personalitzades. Aquest stickbag compacte però de gran capacitat permet portar tot el que el 'Geni de Catamarca' necessita per als seus entrenos i tornejos. A més compta amb compartiments tèrmics per a protegir les pales i portar la beguda sempre fresca.


7 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page