top of page
Buscar
  • Foto del escritorMireee Olmos Picanyol

MUNICH VS PLÀSTIC

Actualizado: 13 nov 2021

Munich i l'ods del mediambient


Cada minut es compren un milió d'ampolles de plàstic i, a l'any, s'usen 500.000 milions de bosses. Vuit milions de tones acaben en els oceans cada any, amenaçant la vida marina. L'assemblea mediambiental de l'ONU ha acabat amb una declaració en la qual més de 200 països es comprometen a reduir l'ús de plàstics d'aquí a 2030.




QUÉ ÉS PLÀSTIC

El plàstic és un component inflamable, elaborat amb diversos químics que generen mal a l'ambient, a causa de la seva fàcil producció és un material econòmic que tots en algun moment hem adquirit per a facilitar els menjars en una reunió, o altres afins. No obstant això el plàstic, és l'enemic número 1 del planeta, ja que necessita milions d'anys degradar-se per complet, podent passar fins a 1.000 anys o més, generant contaminació i deterioració. Cada vegada més es parla de les tones de residus que produïm dia a dia. Però no és només això, hi ha un plàstic “invisible” del qual pràcticament no ens adonem.

Com evitar la contaminació ambiental?

Per a això és necessari dur a terme un pla de reducció de plàstic, podem substituir diversos objectes, com l'ampolla de plàstic, en comprar un termo fet de material reciclat, estaríem evitant en gran parteix contaminació, ja que aquests raspalls tenen una extensa dura


bilitat, gràcies al material d'aquest meravellós arbust, podem obtenir un raspall de dents que duri tota una vida i sense fer-li mal al medi ambient.


Raons per a deixar d'utilitzar plàstic:


La contaminació s'ha convertit en un dels problemes més seriosos del planta, però podem evitar-ho amb la reducció del plàstic, a continuació et deixem 4 raons per a reduir el seu consum:

  1. És perjudicial per a la salut: conté químics tòxics que s'han estudiat a través de la sang en produir diverses malalties

  2. Mata als animals: en trobar-se en aigües, o terra aquests indefensos éssers poden ingerir-los i ennuegar-se el que causa la seva mort.

  3. Contamina la mar i l'ambient: fins i tot passats els 1.000 anys és capaç de sobreviure en partícules tòxiques que es queden en l'aire, i continuen sent igual de nocives

  4. La mar torna el que obté: bosses de plàstic, gots, plats, entre altres, són expulsats arran de mar, generant més contaminació, en sorra, platges i aire.



AMPOLLES ISOTÉRMIQUES

Nosaltres volem aportar el nostre gra de sorra, per això hem creat les noves ampolles isotérmiques i reciclables.

Les ampolles de Munich estan elaborades amb materials reciclats com ara l'acer inoxidable, i pensades per poder tornar a reciclar aquest material en un futur.

1 visualización0 comentarios

Comments


bottom of page